Hvilke:

Events typer

På denne side kan du læse om hvilke typer events vi normalt lejer vores photo booths ud til. Kontakt os gerne hvis du er i tvivl om det er en god ide med en photo booth til event. 

Events med photo booth.

På denne side har vi lavet en oversigt over hvilke typer af events vi oftest bliver hyret til. 

Hvis dit event ikke passer ind i oversigten skal du ikke være bekymret, vi stiller vores photo boots op til mange forskellige typer af arrangementer, kun fantasien sætter grænser. 

Photoboothen sætter gang i fødselsdagen

Fødselsdage

Fra 0 til 100 år Super sjov og fantastisk underholdende til jeres næste fødselsdagsparty.

Bestil en photobooth til jeres firma event

Firma arrangement

Firmafester, jubilæer, receptioner, lanceringer osv. Fantastisk mulighed for branding og ikke mindst et kanon festligt indslag ved jeres event.

Foreningsfester med besøg af photoboothen.dk

Foreningsfester

Idrætsforeninger, Vælgerforeninger, Haveforeninger mv. Photoboothen ryster medlemmerne godt og grundigt sammen ved præmiefesten eller afslutningsfesten.

Bryllup og photobooth er som skabt for hinanden

Brylluper

Gæsterne vil elske det Få nogle uforglemmelige øjeblikke og nogle fantastiske billeder af jeres gæster når de "Gir den gas".

Photoboothen til private fester

Privat fester

Vejfester, Sommerfester, Mærkedage, ..... Med en Photo booth og et par genstande, bliver der kø ved Photoboothen! I får nogle billeder I ikke havde drømt om.

Ingen julefrokost uden en photobooth

Julefrokost

Private og firma julefrokoster En Photo booth er et oplagt valg hvis I skal have sikkerhed for sjov og spas til jeres næste julefrokost.