fbpx

Få lavet en helt unik

Foto Gæstebog

Tilkøb en personlig gæstebog med skønne billeder fra hele aftenen, og hvor der er plads til at dine gæster kan skrive en personlig hilsen ved deres billeder. 

Flot gæstebog – leveret samme aften

Hvis I bestiller en Gæstebog, vil der blive printet en ekstra foto-strib for hver fotosession.

Vores Photo Booth assistent vil løbende sørge for at billederne bliver sat ind i gæstebogen og det vil være muligt for gæsterne at skrive en personlig hilsen ud for deres billeder. Har I booket en ubemandet Photo Booth, vil gæsterne blot selv skulle gøre det.

Intet mindre end genialt som et super sjovt minde fra arrangementet – og leveret allerede samme aften!

160 photo strips

Der er plads til hele 160 forskellige photostrips  – bogen bliver derfor pakket med personlige minder!

Photo Booth Gæstebog

Vi tilbyder en unik og sjov måde at forevige dine særlige øjeblikke på. Uanset om du planlægger et bryllup, en stor rund fødselsdag eller endda en firmafest, er vores Photo Booths en perfekt underholdning til dine gæster og fremragende til at tage nogle fantastiske fotos.

Vores gæstebøger er den perfekte måde at samle alle minderne fra jeres dag ét sted. Det er den perfekte tilføjelse til din fest og vil sikre, at i har en fysisk kopi af alle jeres uforglemmelige øjeblikke, som i kan kigge tilbage på i mange år fremover.

Vores gæstebog har en praktisk størrelse på 25x25cm og kan indeholde op til 160 photostrips. Det betyder, at der er rigelig plads til at få billeder af alle jeres gæster i bogen og skrive en personlig hilsen ved siden af. 

Kontakt os for mere information om, hvordan du kan tilføje vores gæstebog mulighed, når du booker vores Photo Booth til din næste begivenhed.