Her kan du finde info

Om photo booth

På denne side har vi samlet alt need to know, men også nice to know når du overvejer at booke en photo booth til dit arrangement. 

Info om photo booth.

På denne side har vi lavet en oversigt over de spørgsmål vi hyppigst får fra vores kunder.

Har du spørgsmål som ikke er besvaret i denne f.a.q. er du meget velkommen til at kontakte os. 

Tlf: 93 93 75 75

Kontakt@photoboothen.dk

F.A.Q. om vores photo booth

Vi oplever en stor efterspørgsel på vores forskellige photo booth udlejning efter samfundet er vendt tilbage til "normal drift", Derfor er det en god ide at booke jeres photo booth så tidligt som muligt.

(ved booking betales der et depositum på 2000,- som ikke refunderes hvis i aflyser) 

Helt stramt fylder det hele 3 x 4,5 meter. Det anbefales dog at afsætte mindst 4×5 meter hvis det er muligt. Hvis der kun er normal lofthøjde kan taget sænkes til 2,25 meter.

Tomgangstid er den tid hvor Photoboothen ikke ønskes i drift. Det kunne eksempelvis være under middagen eller lignende lange pauser.

Der medbringes selvfølgelig MASSER af sjove ting til at klæde sig ud med. Der vil være alt lige fra hatte og parykker til næser, briller og brudeslør. Klik her og læs lidt mere om vores rekvisitter.

Photoboothen tager 3 eller 4 billeder i hver fotosession.

Det er tilladt at tage lige så mange fotossessions man vil, bare i husker at gøre plads til hinanden. 

Hvis det ønskes, bliver billederne live-streamet direkte op i et særligt Facebook Album. Derved kan gæsterne se og følge med i alle billederne med det samme.

Efter hver fotosession printes billederne automatisk i 2 eksemplarer. Hvis der ønskes flere print, trykkes der bare på Print-knappen 

Gæsterne kan med det samme sende billederne på mail eller SMS til sig selv. Det gøres fra en iPad, som er placeret lige uden for Photoboothen.

Der er mulighed for at få designet jeres egen baggrund til billederne. I prisen er inkluderet jeres eget layout til printene. Klik her og læs mere om mulighederne.

Allerede dagen efter festen, vil I kunne downloade alle billederne. Både som Foto-stribs og som enkelt billeder. Det er også muligt at tilkøbe 1 års smart Online-galleri. Læs mere om Online-galleriet her.

Photo boothen er forsikret mod skader der skulle ske på personer eller materiel i forbindelse med brug af photoboothen. Alt udstyret er desuden af høj professionel kvalitet, og godkendt til brug ved messer og store arrangementer. 

Når vi anvender green screen, er det op til arrangøren hvad der skal vises i stedet for den grønne skærm som baggrund. Vi kan f.eks sætte 20 flotte baggrunde i rotation som skifter ved hvert billede taget. Vi kan også indsætte virksomheds reklame eller andet. Kontakt os for at høre nærmere. Klik og læs mere her om Green Screen.