Photobooth til julefrokosten…

– så er der gang i den med det samme.

Uanset hvor stor eller lille en julefrokost I skal holde, skal I selvfølgelig have en photo booth med til julefrokosten!

Phootboothen giver med det samme god stemning og sætter gang i grin og grimasser. Og når gæsterne først har fået 2-3 genstande vil de nærmest slås for at komme til i photoboothen 🙂

Om det er en firma-julefrokost eller foreningens årlige julefrokost er ligegyldigt – gæsterne vil elske det. Vi sørger selvfølgelig for nissehuer, nisseskæg og alt muligt andet så gæsterne har mulighed for at give den gas når der skal laves sjove julebilleder.

Som ved alle andre typer af fest arrangementer har I selvfølgelig mulighed for at vælge egen baggrund(e), eget design samt hvilken størrelse print i ønsker.  Alle billeder kan med det samme sendes på e-mail eller sendes direkte til mobiltelefon på en sms. Arrangøren af julefrokosten får allerede dagen efter adgang til et online galleri med alle de billeder der er taget. Galleriet kan deles på f.eks. Facebook og der er selvfølgelig mulighed for at downloade billederne.

 

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER