Værd at vide ved:

Valg af Photo booth

Her kan du vælge photo booth type, men også se hvilke baggrunde vi tilbyder, samt hvilke print muligheder vi har.

Når I skal vælge hvilken type photo booth I ønsker at leje til Jeres arrangement skal I gøre jer nogle overvejelser både rent æstetisk men også omkring på hvilken led I ønsker billederne skal tages.

1.

Vælg din Photo Booth

Classic Photo Booth eller Mirror Photo Booth

Når I lejer en Classic Photo Booth vil billederne blive taget på den vandrette led. Dette betyder at billedet er bredere end det er højt, og der derfor kan være helt op til 8-10 personer på hvert af billederne. Det fungerer selvfølgelig også fint hvis I kun er 2 personer 🙂

Ved leje af en Mirror Booth bliver billederne taget på den lodrette led, hvilket så betyder at der måske ”kun” kan være op til 4-5 personer på hvert billede. 

En anden stor forskel på lodrette og vandrette billeder er også hvad der kommer med på billederne. På de vandrette billeder bliver personerne fotograferet fra navlen og op, hvor de på de lodrette billeder bliver fotograferet i hel figur. Dvs. at hvis man eksempelvis vil bruge en photobooth til en Galla fest, hvor gæsterne har gjort noget helt særligt ud af smoking og store kjoler, vil vi helt klart anbefale at man vælger Mirror Boothen. 

Classic Photo booth

Inkluderet i grundpakken +0,-
klassisk Photobooth ved bord med rekvisitter

Mirror Booth

Koster kun +750,- ekstra
mirror photo booth til bryllup

2.

Valg af Baggrund

Alle vores luksus baggrunde er inkluderet i grundpakken +0,-

Her kan du vælge mellem vores Luksus baggrunde. I alle setup kan I frit vælge mellem vores forskellige baggrunde til photo boothen – det er en del af Grundpakken.

Alle vores photo booth baggrunde, er 2.28 cm i højden og 2.40 cm i bredden. Baggrunden er spændt ud på et stativ, så det kan stå frit på gulvet.
Klik på en af billederne herunder, for at se nærmere på de baggrunde du kan vælge frit imellem. 
Du kan altid ændre dit valg på et senere tidspunkt. 

3.

Valg af Print skabelon til Photo Booth

Alle vores designs er inkluderet i grundpakken +0,-

De aflange klassiske photo strips herunder er inkluderet i grundpakken, og du kan frit vælge mellem alle de designs der er herunder, vi laver det naturligvis personligt med tekst efter dit ønske. 

Ønsker i alle jeres billeder printet i det større liggende brede format i stedet, koster det et tillæg.

Vær obs. på at billederne ligger ned på skabelonerne herunder, hvis du vælger en mirror booth vil de stå op, kontakt os evt for at se et eksempel på dette. 

4.

Book en Photo Booth

Forespørg på dato!