fbpx

Værd at vide ved:

Selfie Photo Booth Mirror Photo Booth 360 Video Booth

Vi har flere typer af Photo Booth til udlejning

Her kan du se de forskellige Photo Booths vi kan tilbyde til jeres arrangement.  Når I skal vælge hvilken type Photo Booth I ønsker at leje til jeres arrangement. Så bør I gøre jer nogle overvejelser både rent æstetisk, men også omkring hvilket billedeformat  I ønsker billederne skal tages.

Vælg din Photo Booth

photoboothen

Her kan du læse om de forskellige typer løsninger som vi kan tilbyde.

Selfie Photo Booth

Selfie Photo Booth er den traditionelle iPad selfie, som de fleste kender til privatfester. Denne Booth er dog lige et niveau op i forhold til andre typer, når det gælder kvalitet og æstetik og så kan den også printe billeder! Denne booth anbefaler typisk til mindre arrangementer og privatfester.

selfie booth, Photo Booth

Classic Photo Booth

Classic Photo Booth er vores professionelle løsninger og er uden sammenligning med iPad løsninger, hvor billeder bliver taget med professionelle studiekameraer med blitz, som laver flottere billeder , som var det i et fotostudie. Print er fotos, ligesom du kender fra fotohandleren og som “fremkaldes” med det samme. Billederne bliver taget på den vandrette led. Dette betyder at billedet er bredere end det er højt, og der derfor kan være helt op til 8-10 personer på hvert af billederne. Det fungerer selvfølgelig også fint hvis I kun er 2 personer.

 

Classic Photo Booth

Mirror Photo Booth Modern

Mirror Booth Modern er designet til at være en sjov og interaktiv oplevelse og med det store spejl, viser  det forskellige sjove video animationer, der giver underholdning  til jeres gæster. På grund af spejlets udformning, tages billederne lodret. Dette betyder at billeder tages i helfigur og derfor er særlig velegnet til f.eks. galla og bryllupper. 

Forskellen på Mirror Booth Modern og Mirror Booth Vintage, er designet på spejlet.

 

Mirror Photo Booth Modern hos pohotoboothen.dk

Mirror Photo Booth Vintage

Mirror Booth Vintage er designet til at være en sjov og interaktiv oplevelse og med det store spejl, viser  det forskellige sjove video animationer, der giver underholdning  til jeres gæster. På grund af spejlets udformning, tages billederne lodret. Dette betyder at billeder tages i helfigur og derfor er særlig velegnet til f.eks. galla og bryllupper. 

Forskellen på Mirror Booth Modern og Mirror Booth Vintage, er designet på spejlet.

 

Mirror Photo Booth

360 Video Booth

360 Video Booth er den helt nye trend indenfor Photo Booths. Fang øjeblikke som aldrig før med en 360 graders vinkel, der indfanger essensen af enhver begivenhed med et videoklip som kører rundt om gruppen af personer som står på platformen, med b.la. slow motion effekt, røg og scenelys effekter.

Uanset om det er en fortryllende bryllupsfest, en firmafest eller en livlig fødselsdagsfejring, vil vores banebrydende 360 video booth efterlade gæsterne fortryllede og gøre dit arrangement til samtaleemne efterfølgende.

360 Video Booth

Sådan virker en 360 Video Booth

photoboothen

Selfie Boks - Selfie Booth - Photo Booth - Fotomaskine