fbpx

Værd at vide ved:

Valg af Photo Booth

Her kan du se de forskellige Photo Booths vi kan tilbyde til jeres arrangement. 

Når I skal vælge hvilken type Photo Booth I ønsker at leje til jeres arrangement. Så bør I gøre jer nogle overvejelser både rent æstetisk, men også omkring hvilket billedeformat  I ønsker billederne skal tages.

Vælg din Photo Booth

Classic Photo Booth, Mirror Photo Booth eller 360 Video Booth

Når I lejer en Classic Photo Booth vil billederne blive taget på den vandrette led. Dette betyder at billedet er bredere end det er højt, og der derfor kan være helt op til 8-10 personer på hvert af billederne. Det fungerer selvfølgelig også fint hvis I kun er 2 personer.

Ved leje af en Mirror Booth bliver billederne taget på den lodrette led, hvilket så betyder at der måske ”kun” kan være op til 4-5 personer på hvert billede. 

En anden stor forskel på lodrette og vandrette billeder er også hvad der kommer med på billederne. På de vandrette billeder bliver personerne fotograferet fra navlen og op, hvor de på de lodrette billeder bliver fotograferet i hel figur. Dvs. at hvis man eksempelvis vil bruge en Photo Booth til en Galla fest, hvor gæsterne har gjort noget helt særligt ud af smoking og store kjoler. Vi vil klart anbefale at man vælger Mirror Booth. Vi vil klart anbefale denne til disse typer events.

Mirror Booths er designet til at være en sjov og interaktiv oplevelse og med det store spejl, viser  det forskellige sjove video animationer, der giver underholdning  til jeres gæster.

360 Video Booth er den helt nye trend indenfor Photo Booths. Fang øjeblikke som aldrig før med en 360 graders vinkel, der indfanger essensen af enhver begivenhed med et videoklip som kører rundt om gruppen af personer som står på platformen, med b.la. slow motion effekt, røg og scenelys effekter.

Uanset om det er en fortryllende bryllupsfest, en firmafest eller en livlig fødselsdagsfejring, vil vores banebrydende 360 video booth efterlade gæsterne fortryllede og gøre dit arrangement til samtaleemne efterfølgende.

Classic Photo Booth

klassisk Photobooth ved bord med rekvisitter

Mirror Photo Booth

mirror photo booth til bryllup

360 Video Booth