Få designet jeres egen baggrund

– som sponsor-væg eller et mere personligt design

At få designet en baggrund til jeres arrangement kan være en rigtig god / sjov ide. Det kan enten være en sponsor-væg eller et personligt budskab som f.eks. “Tillykke med de 50 år Frederik”. Det kan også være en Logo-væg i forbindelse med et virksomheds arrangement, hvor man ønsker at profilere virksomheden på billederne.

 

3-lags billeder!

En sjov og anderledes mulighed er, at få lavet et såkaldt Overlay der ligger sig oven på det færdige billede. Derved kommer det færdige billede til at bestå af 3 “lag” – baggrunden, personerne der bliver fotograferet og et Overlay som ligger sig øverst på billedet. Overlay’et kan enten være et billede, en tekst eller grafik i form af logo eller lign.

 

Vi designer – I godkender

Uanset hvilken type af baggrund I ønsker, vil vi komme med et forslag til designet. Derfra arbejder vi sammen om rettelser og tilpasning så I får præcis det I ønsker jer. Typisk vil kommunikationen foregå via Messenger, da denne platform er perfekt til hurtigt at se de rettelser vi bliver enige om. Det endelige design vises også med indsatte personer, så I bedre kan fornemme helheden.

 

KONTAKT OS FOR YDERLIGERE OPLYSNINGER

 

Få lavet en personlig baggrund til jeres arrangement

Digitale baggrunde med overlay