Greenscreen
Hvordan virker green screenHvert billede udskiftes automatisk med en ny baggrund hver gang der tages et billede. Det giver jer efterfølgende et fantastisk galleri og nogle rigtig flotte foto-stribs. Klik og læs mere her om Green Screen.
Ubegrænset antal billeder
Photoboothen tager 3 eller 4 billeder i hver fotosession. Og det er tilladt at tage lige så mange fotossessions man vil. Men husk at de andres gæster også skal til  🙂
Facebook Album
Hvis det ønskes, bliver billederne live-streamet direkte op i et særligt Facebook Album. Derved kan gæsterne se og følge med i alle billederne med det samme.
Sjove rekvisitter
Der medbringes selvfølgelig MASSER af sjove ting til at klæde sig ud med. Der vil være alt lige fra hatte og parykker til næser, briller og brudeslør. Klik her og læs lidt mere om vores rekvisitter.
Print
Efter hver fotosession printes billederne automatisk i 2 eksemplarer. Hvis der ønskes flere print, trykkes der bare på Print-knappen 🙂
Billeder på mail
Gæsterne kan med det samme sende billederne på mail eller SMS til sig selv. Det gøres fra en iPad, som er placeret lige uden for Photoboothen.
Eget design
Der er mulighed for at få designet jeres egen baggrund til billederne. I prisen er inkluderet jeres eget layout til printene. Klik her og læs mere om mulighederne.
Hvad er Tomgangstid?
Tomgangstid er den tid hvor Photoboothen ikke ønskes i drift. Det kunne eksempelvis være under middagen eller lignende lange pauser.
Forsikring / Brand
Der er tegnet forsikring mod skader på ting og personer i forbindelse med brug af Photoboothen. Teltet er brandhæmmende og godkendt til brug ved messer og lign.
Hvad fylder Photoboothen?
Helt stramt fylder det hele 3 x 4,5 meter. Det anbefales dog at afsætte mindst 4×5 meter hvis det er muligt. Hvis der kun er normal lofthøjde kan taget sænkes til 2,25 meter.
Download & Online galleri
Allerede dagen efter festen, vil I kunne downloade alle billederne. Både som Foto-stribs og som enkelt billeder. Det er også muligt at tilkøbe 1 års smart Online-galleri. Læs mere om Online-galleriet her.
Hvornår skal vi booke?

Jo før I booker, jo større er chancen for at Photoboothen er ledig. Der betales depositum på kr. 2.000,- ved bookning, som ikke refunderes ved aflysning.