photoboothen

Her kan du læse mere om vores

Online galleri

Med vores online galleri kan I tilgå alle billederne fra jeres arrangement online ved at skanne en QR kode. Herfra kan I downloade billederne til evigt minde fra jeres fest.

Digitalt online galleri – med masser af muligheder

Alle gæster kan under festen, se deres billeder og downloade dem fra vores online galleri. Som standard har gæsterne kun adgang til deres egne billeder.

For alle privatarrangementer, vil værterne modtage et download link til alle billederne fra festen som de kan gemme som minde. 

Som standard giver vi ikke adgang til alle billeder fra firmafester efterfølgende, så det kun er de ansatte der selv kan se deres egne billeder. Det er naturligvis muligt at få adgang, ved at bede os om at få det.

Hvis man ønsker det, er det muligt at opsætte systemet til at gemme både printskabelonen, samt de enkeltbilleder som selfie maskinen tager. Men som standard vil det være printskabelonen som kan ses i online galleriet.

 

photoboothen

Digitale filer til print

Kunne I tænke jer et fysisk print af alle print eller enkeltbilleder?

 – Intet problem, det sørger vi for.

I galleriet vil der være adgang til den print skabelon som blev valgt til arrangementet. Hvis I ønsker en kopi af alle billeder leveret efterfølgende som fysisk print, er dette muligt mod merpris. 

print af billeder med photoboothen.dk

Inden jeres arrangement skal I beslutte jer for om I ønsker 5x15cm foto strips eller 10x15cm billeder som jeres printskabelon. I kan se vores udvalg af design her: Printskabeloner.

Er du I tvivl om det mindste, så er I altid velkommen til at kontakte os.