photoboothen

Her kan du leje en

Photo Booth til Fødselsdag

Skal fødselsdagen huskes og være noget helt specielt, kan du leje en Photo Booth hos os. Så er du sikret en fantastisk oplevelse. 

photoboothen

Photo Booth til fødselsdag!

Uanset om det er børn eller voksne der skal holde stor fødselsdag, vil en Photo Booth altid være en sjov og mindeværdig underholdning til enhver fest. I vil opleve at underholdningsværdien og ikke mindst de sjove billedeprint, giver nogle fantastiske minder. Alle billedeprint kan designes efter ethvert ønske.

Photo Boothen har mulighed for at vippe op til 20 grader så alle aldre kan have sjov med maskinen. Når det f.eks. er børnefødselsdage sørger vi for at alt kommer ned børnehøjde – både Photo Booth og bordet med alle de sjove rekvisitter.

Vi kan hvis I ønsker det, lave et tema der passer til fødselaren hvor både alder og navn indgår på både design og print. De medbragte rekvisitter vil også afspejle alderen på fødselaren. Vores rekvisitter består typisk af hatte og parykker som vi sætter på en medbragt stumtjener, samt statement skilte som vi har liggende klar på vores medbragte bord.

 

En oplevelse i børnehøjde

Vores Photo Booths kan tilpasses så selv de mindste kan få en sjov oplevelse med alle vores løsninger.

Kontakt os gerne for yderligere vejledning og gode råd om netop jeres fødseldag.

Selfie Boks - Selfie Booth - Photo Booth - Fotomaskine

Tlf: 93 93 75 75

Kontakt@photoboothen.dk