photoboothen

Her kan du læse mere om vores

Oppustelig Telt

Gør det ekstra festligt med et oppustelig telt til photo boothen

Oppustelig Telt

Et indendørs oppusteligt telt kan bruges sammen med alle vores photo booths. Det er den perfekte løsning, som tilføjelse til en sjov og underholdende begivenhed. Dette oppustelige telt giver en unik ramme for gæsterne til at skabe uforglemmelige minder og få taget fantastiske billeder. Vi sørger for at opsætte teltet og I skal ikke tænke op noget omkring dette. Cet oppustelige telt passer ind til alle typer af arrangementer såsom bryllupper, fødselsdage, firmafester og meget mere.

Det oppustelige telt skaber en intim atmosfære, der opfordrer folk til at slappe af og være sig selv foran kameraet. Det er en perfekt måde at bryde isen og få folk til at grine og have det sjovt sammen. Gæsterne kan udfolde deres kreativitet ved at bruge rekvisitter som vi kan levere i forbindelse med opsætning af vores Photo Booths.

Et oppustelig telt fungerer på samme både som man holder luft i f.eks. en hoppeborg. Der er en maskine som konstant fylder luft i teltet, som sikrer at det hele tiden står stabilt og sikkert. Derfor passer det kun ind til events, hvor der er musik eller store forsamlinger, hvor der i forvejen er “støj”.

Lej det sammen med en af vores Photo Booths.

Oppustelig telt fra photoboothen.dk
Telt som kan lejes hos photoboothen.dk
photoboothen