Skab opmærksomhed med branding af din virksomhed

Langtids leje Photo Booth

Vores professionelle Photo Booth løsninger er perfekte til brug ved kampagner eller tiltrække flere kunder i sin butik. 

Fleksible løsninger med langtids leje af Photo Booth til reklame fremstød, kampagner eller branding over længere tid.

photoboothen

Langtids leje af Photo Booth henvender sig både til forretningsdrivende, diskoteker, festudlejning eller virksomheder som ønsker at lave kampagner mv.

Vi tilbyder længerevarende samarbejde med virksomheder som ønsker at lave reklame for dem selv. Det kunne f.eks. være print af fotos med voucher, der gør at man får kunder tilbage til deres butikker, med rabatkode, gaver eller lign. 

Vores Photo Booths, billeder og baggrunde kan tilpasses, så I kan gøre dem unikke til jeres arrangement. Derudover er det muligt at fremstå som “white label”, som betyder at vi kan designe layout, så vi fremstår som en del af jeres virksomhed.

Classic Photo Booth opstilling

Reklame kampagne i butikscenter
Photo Booth som langtids leje

Langtids leje Photo Booth

Tilpasning

Vores Photo Booths kan tilpasses efter jeres behov og ønsker. Vi har et stort udvalg af baggrunde, rekvisitter og printdesigns, så jeres firma får en løsning der passer perfekt til jeres begivenhed.

Billedkvalitet

Vi bruger kun det bedste fotoudstyr og kameraer i vores Photo Booths, hvilket sikrer høj billedkvalitet og knivskarpe billeder. Derudover bruger vi altid professionel lyssætning i studiekvalitet, for at give det bedste resultat.

Erfaring

Vores team af fotografer og assistenter har mange års erfaring inden for eventfotografering og Photo Booths, og vi er glade for at kunne bruge denne ekspertise og kreativitet med jer for at sikre det bedste resultat til jeres event.

Branding

Ved at have jeres logo og design på alle de udprintede billeder, skaber I en effektiv brandingmulighed, hvor gæsterne vil tage billederne med hjem, og dermed udbrede jeres brand på en sjov og anderledes måde.

Engagement

En Photo Booth er en sjov og interaktiv måde at få dine gæster aktiveret på, med rekvisitter og baggrunde skaber vi en underholdende oplevelse for alle. Det er også en smart måde at få delt jeres brand og mærke på sociale medier, som yderligere øger jeres online tilstedeværelse og brand awareness.

Return on Investment

Vores Photo Booth er en prisvenlig løsning, der kan give en høj ROI. I stedet for traditionelle markedsføring kan I bruge Photo Boothen til at nå ud til et større kundegruppe på en unik og morsom måde, som vil skabe en langvarig og positiv effekt for jeres virksomhed og omdømme.

Andre spørger om:

En Photo Booth er en fotostation, hvor folk kan tage oftest sjove billeder ved hjælp af et indbygget digitalt kamera. 

Photo Boothen fungerer ved at give brugerne mulighed for at tage billeder, der gemmes automatisk. Billederne kan enten sendes digitalt eller blive printet. Vi printer altid billederne med det samme, med en professionel foto printer. 

Fordelene ved at bruge en Photo Booth er, at det giver jeres besøgende mulighed for at have det sjovt og selvfølgeligt tage professionelle selfies eller gruppefotos i god kvalitet, med det reklame, rabatkode eller lign. på som i vælger.

Vi kommer i god tid og stiller Photo Boothen op for jer, ligesom vi pakker den sammen og tar den med igen når lejeperioden ophører. 

At tage billeder med en Photo Booth er ligetil: Bare tryk på skærmen for at aktivere Photo Boothen. Så vil den guide dig igennem resten. 

I hele lejeperioden står vores Photo Booth assistent til rådighed og tilsikrer at i får de bedst mulige billeder. Han sørger for justering af kamera, lysstyrke og baggrund, så der er garanti for fantastiske billeder.

Hvis der mod forventning skulle opstå et problem med jeres Photo Booth, vil vores Photo Booth assistent straks tage sig af det, og inden for meget kort tid vil Photo Boothen være fuldt funktionsdygtig igen. Har I en ubemandet Photo Booth, vil der være et telefonnummer til vores tekniske support, som også rykker ud til eventet, om nødvendigt.

Ja - Vi kan personliggøre din Photo Booth ved hjælp af baggrunde, tema eller logo på print, tema bestemt udklædning eller andet for at fuldende jeres Photo Booth oplevelse. 

Prisen for en Photo Booth varierer en del. Se mere her. Photobooth priser 

Udfyld gerne formularen herover og spørg på et konkret event, så laver vi en pris ud fra jeres ønsker og behov.