fbpx
photoboothen

Lad os medbringe:

Photo Booth Rekvisitter

Vi har kvalitets rekvisitter til enhver lejlighed, og vi kan medbringe passende rekvisitter til dit arrangement, når du lejer en af vores Photo Booths. 

Kvalitets Photo Booth rekvisitter – til enhver lejlighed

Uanset hvilket arrangement Photo Boothen skal ud til, kan vi medbringe specielt designet sæt af rekvisitter i meget høj kvalitet – også kaldet props.

Vi medbringer holdbare og flotte rekvisitter såsom skilte, hatte, parykker osv. som kan bruges igen og igen.

Alle vores rekvisitter er i høj kvalitet og vi sørger for at det ser spændende og indbydende ud på det bord og stumtjener som vi altid medbringer i løsningen.

Vi har hatte og parykker med, som altid er med til at skabe en masse sjov og glæde hos jeres gæster.

Har I et bestemt tema som f.eks. 80´er fest eller cowboy tema. Så giv os besked og vi vil sørge for at tilpasse rekvisitterne ud af jeres fest, så der er en rød tråd igennem hele arrangementet.

Vi går aldrig ned på udstyr og kvalitet og som afspejles i den samlede løsning vi tilbyder og stiller op.

photoboothen

Særlige rekvisitter til særlige begivenheder!

En del af vores rekvisitter er nogle kæmpe hits og går igen fra arrangement til arrangement, er andre af vores rekvisitter helt særlige og passer f.eks. kun til præcis en 60 års fødselsdag, et bryllup eller en julefrokost.

På de rekvisitter vi benytter er teksten oftest på engelsk. Dette sikrer at både dine dansk- og engelsktalende gæster vil føle sig 100% inkluderet i Photo Booth oplevelsen.

Vi har props og rekvisitter til alle lejligheder!

Photo Booth rekvisitter
Rekvisitter