"Indfang de særlige øjeblikke og skab varige minder for jeres kunder"

Event og marketing

Vores professionelle Photo Booth løsninger er perfekte til jeres næste begivenhed. Uanset om i skal afvikle konference, messe, åbent hus eller et produkt release arrangement – vil vores Photo Booth gøre jeres event uforglemmeligt.

Med professionelt udstyr af høj kvalitet kombineret med vores erfaring kan du være sikker på, at dit arrangement bliver en succes.

Fleksible løsninger til event og marketing virksomheder

photoboothen
Er I et event- eller marketing bureau?

Vi tilbyder samarbejde med eventbureauer og marketing virksomheder der ønsker at promovere eller tilbyde løsninger som vi er bedst til.

Vores Photo Booths, billeder og baggrunde kan tilpasses, så I kan gøre dem unikke til jeres arrangement. Derudover er det muligt at fremstå som “white label”, som betyder at vi kan designe layout, så vi fremstår som en del af jeres virksomhed.

I kan vælge baggrunde, rekvisitter og tilpasse billederne med jeres logo eller andre elementer som firmanavn eller en QR kode.

Dette gør at alle de gæster der får taget billeder i Photo Boothen har et minde fra dagen og samtidigt et minde om jeres virksomhed eller budskab.

Classic Photo Booth opstilling

Event hos Nordisk Film
Classic Photo Booth
Opsætning ved et event for Gaden Børn 2023
Opstliing af Classic Photo Booth

Mirror Booth opstilling

Produkt release party
Mirror Photo Booth

Effektiv markedsføring

photoboothen
Omkostningseffektiv markedsføring

En Photo Booth er en økonomisk overkommelig måde at promovere din virksomhed eller begivenhed på.

Gæsterne vil tage deres billeder med hjem med jeres logo eller slogan på, hvilket giver jer en omkostningseffektiv måde at promovere jeres virksomhed eller begivenhed på.

Desuden er det en fantastisk måde at skabe, en sjov og mindeværdig oplevelse for jeres gæster.

Tilpasning

Vores Photo Booths kan tilpasses efter jeres behov og ønsker. Vi har et stort udvalg af baggrunde, rekvisitter og printdesigns, så jeres firma får en løsning der passer perfekt til jeres begivenhed.

Billedkvalitet

Vi bruger kun det bedste fotoudstyr og kameraer i vores Photo Booths, hvilket sikrer høj billedkvalitet og knivskarpe billeder. Derudover bruger vi altid professionel lyssætning i studiekvalitet, for at give det bedste resultat.

Erfaring

Vores team af fotografer og assistenter har mange års erfaring inden for eventfotografering og Photo Booths, og vi er glade for at kunne bruge denne ekspertise og kreativitet med jer for at sikre det bedste resultat til jeres event.

Branding

Ved at have jeres logo og design på alle de udprintede billeder, skaber I en effektiv brandingmulighed, hvor gæsterne vil tage billederne med hjem, og dermed udbrede jeres brand på en sjov og anderledes måde.

Engagement

En Photo Booth er en sjov og interaktiv måde at få dine gæster aktiveret på, med rekvisitter og baggrunde skaber vi en underholdende oplevelse for alle. Det er også en smart måde at få delt jeres brand og mærke på sociale medier, som yderligere øger jeres online tilstedeværelse og brand awareness.

Return on Investment

Vores Photo Booth er en prisvenlig løsning, der kan give en høj ROI. I stedet for traditionelle markedsføring kan I bruge Photo Boothen til at nå ud til et større kundegruppe på en unik og morsom måde, som vil skabe en langvarig og positiv effekt for jeres virksomhed og omdømme.

Andre spørger om:

En Photo Booth er en fotostation, hvor folk kan tage oftest sjove billeder ved hjælp af et indbygget digitalt kamera. 

Photo Boothen fungerer ved at give brugerne mulighed for at tage billeder, der gemmes automatisk. Billederne kan enten sendes digitalt eller blive printet. Vi printer altid billederne med det samme, med en professionel foto printer. 

Fordelene ved at bruge en Photo Booth er, at det giver jeres besøgende mulighed for at have det sjovt og selvfølgeligt tage professionelle selfies eller gruppefotos i god kvalitet, med det reklame, rabatkode eller lign. på som i vælger.

Vi kommer i god tid og stiller Photo Boothen op for jer, ligesom vi pakker den sammen og tar den med igen når lejeperioden ophører. 

At tage billeder med en Photo Booth er ligetil: Bare tryk på skærmen for at aktivere Photo Boothen. Så vil den guide dig igennem resten. 

I hele lejeperioden står vores Photo Booth assistent til rådighed og tilsikrer at i får de bedst mulige billeder. Han sørger for justering af kamera, lysstyrke og baggrund, så der er garanti for fantastiske billeder.

Hvis der mod forventning skulle opstå et problem med jeres Photo Booth, vil vores Photo Booth assistent straks tage sig af det, og inden for meget kort tid vil Photo Boothen være fuldt funktionsdygtig igen. Har I en ubemandet Photo Booth, vil der være et telefonnummer til vores tekniske support, som også rykker ud til eventet, om nødvendigt.

Ja - Vi kan personliggøre din Photo Booth ved hjælp af baggrunde, tema eller logo på print, tema bestemt udklædning eller andet for at fuldende jeres Photo Booth oplevelse. 

Prisen for en Photo Booth varierer en del. Se mere her. Photobooth priser 

Udfyld gerne formularen herover og spørg på et konkret event, så laver vi en pris ud fra jeres ønsker og behov.