Vi har også:

Green screen

Du kender det sikkert i forvejen, film industrien har brugt det i mange år, men nu tilbyder Photoboothen.dk at benytte Green Screen baggrund, og derved kan vi altså sætte en baggrund ind digitalt efter jeres ønsker.  

Hvad er Green Screen?

Green Screen er en teknik der fjerner alt grønt i billedet og erstatter det med et andet indhold. Grunden til at det er farven grøn, skyldes at det er den farve, som en kamera-censor bedst kan se. I nogle tilfælde bruger man også farven blå, men som oftest er det grøn der benyttes til Green Screen. I teorien kunne man bruge alle farver, men det ville jo være lidt uheldigt at bruge f.eks. en hudfarve hvis der er mennesker på billedet – så ville de simpelthen forsvinde.

Softwaren der virkeligt tryller!

Efterhånden som softwaren gennem årene er blevet bedre og bedre, har Green Screen fundet sig egnet til mange løsninger inden for fotografi og film verden – og der i blandt også PhotoBooth software. Vi benytter os af meget avanceret program der er udviklet i USA og som giver et hav af muligheder for at opsætte en photobooth til et hver tænkelig behov.

Softwaren er så smart, at hvis en person eksempelvis har et grønt logo på trøjen, bliver dette ikke fjernet. Og det er også i stand til at “se igennem” klare ting – som f.eks. flasker, brudeslør eller lign. Det er altså i stand til at fjerne den grønne baggrund gennem et brudeslør og erstatte baggrunden gennem brudesløret – det er da imponerende.

Digitale baggrunde & eget design.

Photoboothen kan enten køre med en enkelt baggrund som kommer på alle billederne, eller man kan vælge at den skifter baggrund hver gang der bliver taget et billede. Så hvis man udvælger f.eks. 20 digitale baggrunde, vil disse så “køre i ring” og vil så fremkomme på hver 20. billede der bliver taget.

Vil tilbyder selvfølgelig at I kan få designet jeres egen baggrund(e). Læs mere om baggrunds design her.

Design efter dine ønsker

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne