fbpx

Vi har også:

Green Screen

Med en Green Screen baggrund, er det muligt at indsætte jeres helt egen baggrund digitalt efter jeres ønsker.  

Hvad er Green Screen?

Green Screen er en teknik der separerer personer fra baggrunden og på den måde er det muligt at have et digitalt billede af jeres helt egen væg som f.eks. har jeres firmalogo på eller lign. 

Softwaren der virkeligt tryller!

Efterhånden som softwaren gennem årene er blevet bedre og bedre, har Green Screen fundet sig egnet til mange løsninger inden for fotografi og film verden – og der i blandt også Photo Booth software. Vi benytter os af meget avanceret program der er udviklet i USA og som giver et hav af muligheder for at opsætte en Photo Booth til et hver tænkelig behov.

Softwaren er så smart, at hvis en person eksempelvis har et grønt logo på trøjen, bliver dette ikke fjernet. Og det er også i stand til at “se igennem” klare ting – som f.eks. flasker, brudeslør eller lign. Det er altså i stand til at fjerne den grønne baggrund gennem et brudeslør og erstatte baggrunden gennem brudesløret – det er da imponerende.

Digitale baggrunde & eget design.

Photo Boothen kan enten køre med en enkelt baggrund som kommer på alle billederne, eller man kan vælge at den skifter baggrund hver gang der bliver taget et billede. Så hvis man udvælger f.eks. 20 digitale baggrunde, vil disse så “køre i ring” og vil så fremkomme på hver 20. billede der bliver taget.

Vil tilbyder selvfølgelig at I kan få designet jeres egen baggrund(e). Læs mere om baggrunds design her.

Design efter dine ønsker

Kontakt os for at høre nærmere om mulighederne