photoboothen

Her kan du læse mere om vores

Memory Box

Udskriv et ekstra billede på Photo Boothen og skriv en hilsen til værterne og læg den i den fine Memory Box

Memory Box

Denne lille boks giver gæsterne en mulighed for at skrive en personlig hilsen til værterne. Gæsterne tager et billede på Photo Boothen, skriver deres hilsen bag på og lægger det i memory boksen.

Boksen er designet specielt til vores 10×15 cm billeder og det lille rum er til det medfølgende skriveredskab.

Det er altid sjovt at have noget at tage frem fra dengang man havde fest og se hvad alle gæsterne har skrevet på billederne. Vores erfaring plejer at vise, at beskederne bliver som regel sjovere som aftenen går og gæsterne er i højt humør. Beskederne er fulgt op med et autentisk billede og er kun med til at gære det hele rigtig sjovt og mindeværdigt.

Det er blevet utrolig populært med en Memory Box – enten som en erstatning til den traditionelle gæstebog, eller som et supplement.

Memory Box
Photo Booth memory box

Vores Memory Box er specielfremstillet af os og derfor helt unikke og kan ikke fås andre steder. Vi har sørget for at gøre den enkelt og elegant og den fine lille boks, vil passe ind i et ethvert festmiljø. 

Låget er lavet af acyl og kan skubbes til den ende side, for enten at komme til billederne eller lukke dem sikkert inde i boksen.

Er du i tvivl om hvad I bør vælge til jeres fest, så er I altid velkommen til at kontakte os, for at høre om vores erfaringer til netop jeres type fest og hvad som er bedst for jer.

photoboothen