Underholdning til julefrokost

Photo Booth julefrokost

Julefrokosterne står igen for døren, og her kan man virkeligt vinde noget på, at stille en Photo Booth op til at tage billeder.

Photobooth ved rød løber og vip stænger

Valg af Photo Booth som underholdning til julefrokost

Sidder du i festudvalget, og mener at en Photo Booth til jeres næste julefrokost kunne være en god ide? Der er nogle enkelte overvejelser du/I skal overveje inden I beslutter hvilken Photo Booth I vil vælge.

Lad os starte ved det essentielle, kernen, det som er årsagen til at du sidder og læser på denne side, nemlig valget af Photo Booth til julefrokost. Vil I vælge den klassiske, i stilrent design? Eller er I mere til vores Mirror Booth til jeres julefrokost? 

Rent teknisk er alle varianter spækket med det nyeste og bedste udstyr inden for Photo Booths F.eks er der i alle vores Photo Booths monteret professionelle Mirrorless kameraer af højeste kvalitet. 

Det betyder altså at I får nogle billeder fra aftenen i en rigtig god kvalitet ligesom i studie. 

Ydermere står vi for en fornuftig belysning, det vil sige at alle jeres skønne gæster bliver oplyst korrekt på billederne, og der er altså ikke en masse “dårlige” billeder som skal sorteres fra som man kender det fra de billigere varianter. 

I skal altså bare nyde jeres firma julefrokost, og sørge for at få en forrygende aften, og lade os stå for alt det praktiske.

Når der er taget flotte, festlige og sjove billeder af alle jeres medarbejdere, og skabt en masse dejlige minder fra årets store fest, pakker photo booth assistenten roligt det hele sammen igen.

Ægte baggrunde til julefrokost

Uanset hvilken Photo Booth I vælger til julefrokosten, kan I vælge mellem flere forskellige baggrunde i en fantastisk kvalitet. Det er et stort stoflærred som vi spænder ud, og dette vil så fremstå som baggrund på alle jeres billeder.  

Hvad I vælger til jeres julefrokost er heldigvis helt op til jer, og hvis I har ønsker om en baggrund som vi ikke har i har vores udvalg, så hører vi gerne fra jer da vi løbende udvider vores udvalg af baggrunde. 

En baggrund kan skabe stemning eller blot agere som en smuk tilføjelse, til billederne jeres gæster får med hjem fra julefrokosten. 

printskabelon photoboothen.dk

Foto strips jule frokost

Som en sidste “opgave” skal I vælge et layout eller design om man vil, til de billeder alle jeres medarbejdere får med hjem.

Vi har virkelig mange designs klar til jeres firma julefrokost, så det er bare at vælge et som I syntes passer godt til jeres store fest.

Hvis I ønsker det, bliver der naturligvis sat firmanavn eller logo på. På denne måde får alle medarbejdere et minde fra en uforglemmelig aften, hvor de diskret bliver mindet om hvilken fantastisk virksomhed der gav dem denne julefrokost.

Hvis I måtte have nogle spørgsmål til valg af design, eller bare generelt omkring leje af Photo Booth må I endeligt ikke tøve med at kontakte os. 

Photo booth julefrokost

Uanset hvor stor eller lille en julefrokost I skal holde, skal I selvfølgelig have en Photo Booth med til julefrokosten!

Photo Boothen giver med det samme god stemning og sætter gang i grin og grimasser. Og når gæsterne først har fået 2-3 genstande vil de nærmest slås for at komme til i Photo Boothen 🙂

Om det er en firma-julefrokost eller foreningens årlige julefrokost er ligegyldigt – gæsterne vil elske det. Vi sørger selvfølgelig for nissehuer, nisseskæg og alt muligt andet udklædning så gæsterne har mulighed for at give den gas når der skal laves sjove julebilleder.

Som ved alle andre typer af fest arrangementer har I selvfølgelig mulighed for at vælge egen baggrund(e), eget design samt hvilken størrelse print i ønsker. 

Alle billeder kan med det samme deles på sociale medier og selvfølgelig downloades på telefonen.

Ved tilkøb af Online Galleri kan arrangøren af julefrokosten allerede dagen efter få adgang til et online galleri med alle de billeder der er taget. 

Photo Booth jule tema

Julen er ikke kun glæde og hyggelige dage, men også en tid som man husker, en tid hvor der er mulighed for sjove minder. Når du lejer en Photo Booth med jule tema giver vi dig muligheden for at sætte prikken over i et til din julefrokost. Her hos Photoboothen.dk kan du leje en professionel photobooth til din julefrokost eller anden festlig højtid på arbejdet.

Vi tilbyder et komplet mobilt setup med fotobooths, der bliver sat op, betjent og pillet ned igen af vores assistent. 

Vores team af assistenter vil sørge for opsætning af photoboothen, så den er klar til den tid i har booket uden nogle problemer.

Når lejeperioden udløber pakker vi sammen og tager alt udstyret med os igen på denne måde får i tid til at nyde aftenen, uden at skulle bøvle med tekniske udfordringer eller selfiecams der ikke virker!

Photobooth jule tema – En nem måde at give jeres medarbejdere minder, som vil blive husket i lang tid!

Tlf: 93 93 75 75

Kontakt@photoboothen.dk