photoboothen

Skal jeres arrangement huskes?

Photo Booth til fest

Uforglemmelige minder fra en skøn aften, billeder printet med jeres virksomheds logo hvis i ønsker det. En sjov og unik måde at brande jeres virksomhed samtidigt med i giver jeres gæster og personale en fantastisk sjov aften med en Photo Booth til fest.

Torsdags bar, personalefest eller ...

En Photo Booth er uden tvivl noget jeres medarbejdere vil elske. Det er helt magisk at se alle jeres medarbejdere have en fantastisk aften, og hvis i ønsker det, kan vi sætte jeres logo på de print der laves, eller som baggrund, så alle de billeder som gemmes og vises frem senere fungerer som markedsføring for jeres virksomhed.

Står I og skal lancere et produkt, er Photo Boothen også en rigtig god ide.

Vi kan lave et design på printene med den promovering I ønsker i form af leverandør logo eller anden form for genkendelighed i forbindelse med lanceringen.

Til alle former for arrangementer, vil I have mulighed for at få lavet jeres eget design på baggrunden – det kunne være en logovæg, sponsorvæg eller noget helt tredie. Se i øvrigt siden om Design af personlig baggrund.

En uforglemmelig fest!

Er i på udkig efter en sjov og unik måde at underholde jeres gæster på under jeres næste arrangement? Så er en bemandet Photo Booth en helt oplagt mulighed! Vi tilbyder en fotoservice, der giver jeres gæster mulighed for at få taget fantastiske billeder, som de kan tage med hjem som et minde fra jeres event.

Vi har nye og pålidelige Photo Booths af professionel kvalitet kombineret med erfarne fotografer, vi leverer den bedste service, fuldstændigt gennemført, i skal ikke selv stå for opstilling, nedtagning, print af billeder eller andet, vi står for det hele!

Uanset hvilken begivenhed i planlægger: personalefest, åbent hus, produkt lancering eller lignende, vil jeres begivenhed blive mere interessant, og levende med vores Photo Booth stillet op. Vi har et fantastisk udvalg af baggrunde og rekvisitter, som passer til alle begivenheder og temaer – Har i specielle ønsker er det selvfølgelig også muligt at designe personlige baggrunde, billedudskrifter osv. Dette kan være en stærk markedsføringskanal med eks. logo og firmanavn på udskrifter. 

Photo Booth til fest

Hvorfor vælge Photo Boothen til jeres Fest?

  • Vi leverer en professionel service med teknisk support for at sikre, at alt går godt.
  • Vi tilbyder en række forskellige pakker, så I kan vælge det, der passer bedst til jeres budget og antal gæster.
  • Nyt udstyr, af høj kvalitet.
  • Vi tilbyder en skræddersyet løsning med reklame for jeres virksomhed.
  • Vi har en fantastisk samling af rekvisitter, baggrunde og andet udstyr til at tilpasse Photo Boothen til jeres fest.

Det er virkeligt nemt at bruge vores service. Vi tager os af alle de tekniske detaljer, så i kan nyde jeres arrangement sammen med jeres gæster. I skal blot informere os om hvilken dag, vi skal komme, så tager vi os af resten.

Book en Photo Booth med det samme til jeres næste firma event. 

Tlf: 93 93 75 75

Kontakt@photoboothen.dk