photoboothen

Leder du efter:

Photo Booth konfirmation

Vi har Photo Booths til alle lejligheder, også til konfirmandens store dag. Det er altid sjovt med sjove minder og så kan I  printe billeder med det samme.

selfie booth, Photo Booth, selfie maskine, Photo Booth med print

Valg af Photo Booth til en konfirmation

Når i skal bruge en Photo Booth, er der flere overvejelser. Det starter med hvilken type Photo Booth I ønsker. Er I til den mere simple klassiske Selfie Photo Booth eller måske finder i vores Mirror Booth mere attraktiv? 

Rent teknisk er alle varianter spækket med det nyeste og bedste udstyr inden for Photo Booths. Vores Classic Photo Booth og Mirror Photo Booth er udstyret med professionelle mirrorless kameraer. 

Det betyder at I får nogle billeder i en rigtig god kvalitet, som er uden sammenligning i forhold til iPad selfies maskiner. Ydermere sørger vi for en fornuftig lyssætning i studiekvalitet og det vil sige at alle jeres skønne gæster bliver oplyst korrekt på billederne, og der er altså ikke en masse “dårlige” billeder imellem. 

Ægte højkvalitets stof baggrunde til bryllup

Uanset hvilken Photo Booth I vælger kan I også vælge mellem flere forskellige baggrunde i en fantastisk kvalitet. Det er et stort stoflærred som vi spænder ud, og dette vil så fremstå som baggrund på alle jeres billeder. 

Der er mange muligheder og det kommer naturligvis an på hvad konfirmanden synes om.

En baggrund kan skabe stemning eller blot agere som en smuk tilføjelse, til billederne jeres gæster får med hjem fra festen. 

printskabelon til photoboothen.dk

Foto skabelon Konfirmation

Som standard leverer vi en printskabelon, men det er også muligt at få designet og tilpasset print skabelonen, så det bliver ekstra personligt og sjovt at få med hjem som minde fra festen.

Vi har mange designs klar til jeres fest, så det er bare at vælge et som I syntes passer godt til dagen.

Vi har både 5x15cm foto strips og almindelige 10×15 cm billeder.

Hvis I måtte have nogle spørgsmål til valg af design, eller bare generelt omkring leje af Photo Booth må I endeligt ikke tøve med at kontakte os. 

Memory Box

Memory Box

Denne lille boks, giver gæsterne mulighed for at lave en ekstra kopi af deres billeder og skrive en hilsen på bagsiden af billedet og lægge den i boksen. 

Den er fremstillet specielt til vores 10×15 cm billeder og det lille rum er til det medfølgende skriveredskab.

Photo Booth til konfirmation

Med en Photo Booth til en konfirmation giver I gæsterne en fantastisk mulighed for at få nogle sjove og underholdende timer, med minder som de får fysisk med hjem igen. 

photoboothen
Classic Photo Booth