photoboothen

Leder du efter:

Photo Booth bryllup

Photo Booth bryllup - har vi også til jeres helt store dag. Her er vores Mirror Booth meget populær da det er utroligt elegant lavet som et spejl med flot ramme, og passer således perfekt ind i jeres flotte omgivelser.

Photobooth ved rød løber og vip stænger

Valg af Photo Booth til bryllup

Når i skal bruge en Photo Booth til jeres store dag, er der flere overvejelser i bør gøre jer. Det starter med hvilken type Photo Booth I ønsker. Er I til den simple Selfie Booth eller måske vores Classic Photo Booth eller måske finder i vores Mirror Booth mere spændende? 

Rent teknisk er alle varianter spækket med det nyeste og bedste udstyr inden for Photo Booths F.eks er der i alle vores Classic- samt Mirror Photo Booths monteret professionelle mirrorless kameraer. 

Det betyder altså at I får nogle billeder i en rigtig god kvalitet. Ydermere sørger vi for en fornuftig lyssætning i studiekvalitet og det vil sige at alle jeres skønne gæster bliver oplyst korrekt på billederne, og der er altså ikke en masse “dårlige” billeder imellem. 

Hvis I vælger en Mirror Booth løsning til sit bryllup igennem photoboothen.dk, kan der som mod merpris være en fotoassistent. Assistenten kan sørge for at Mirror Boothen f.eks. bruges til at lave velkomst/par billeder af alle som møder op til middagen og senere når musikken kommer på, bliver den omdannet til de fjollede billeder.  Vores tekniker sørger for opsætning, af den aftalte Photo Booth, opstilling af aftalte rekvisitter, rød løber og vip stænger eller hvad I måtte ønske. Derudover betjener vi alt udstyret under hele lejeperioden, og I skal således ikke selv sørge for noget i denne forbindelse. I kan også leje vores Photo Booths som en selvbetjent løsning.

Når I har fået taget skønne billeder af alle jeres gæster, og skabt en masse dejlige minder fra jeres store dag, pakker Photo Booth assistenten roligt det hele sammen igen.  

Ægte højkvalitets stof baggrunde til bryllup

Uanset hvilken Photo Booth I vælger kan I også vælge mellem flere forskellige baggrunde i en fantastisk kvalitet. Det er et stort stoflærred som vi spænder ud, og dette vil så fremstå som baggrund på alle jeres billeder. 

Der er mange som til bryllup vælger vores baggrunde med sølv eller guld pailetter og evt. tilvælge det med vores røde løber som også er populær. 

Hvad I vælger til jeres bryllup er heldigvis helt op til jer, og hvis I har ønsker om en baggrund som vi ikke har i har vores udvalg, så hører vi gerne fra jer da løbende udvider vores udvalg af baggrunde. 

En baggrund kan skabe stemning eller blot agere som en smuk tilføjelse, til billederne jeres gæster får med hjem fra jeres bryllup. 

printskabelon photoboothen.dk

Foto skabelon Bryllup

Som en sidste “opgave” skal I vælge et layout eller design om man vil, til de billeder jeres gæster får med hjem.

Vi har virkeligt mange designs klar til jeres bryllup, så det er bare at vælge et som I syntes passer godt til jeres bryllupsdag.

Vi har både 5x15cm foto strips og almindelige 10×15 cm billeder.

Hvis I ønsker det, bliver der naturligvis sat jeres navne på, samt datoen for jeres bryllup. På denne måde får alle gæster et uforglemmeligt minde med hjem. 

Hvis I måtte have nogle spørgsmål til valg af design, eller bare generelt omkring leje af Photo Booth må I endeligt ikke tøve med at kontakte os. 

Photo Booth memory box

Memory Box

Denne lille boks, giver gæsterne mulighed for at lave en ekstra kopi af deres billeder og skrive en hilsen på bagsiden af billedet og lægge den i boksen. 

Den er byget specielt til vores 10×15 cm billeder og det lille rum er til det medfølgende skriveredskab.

Gæstebog til bryllup

Foto Gæstebog

Her giver i jeres gæster muligheden for at lave en ekstra kopi af deres billede på Photo Boothen og derefter isætte det i jeres fine billede gæstebog.

Photo Booth til bryllup

Det er altid sjovt med en Photo Booth og vi sikrer at I kun får det bedste, lige fra rekvisitterne, til de færdige printet billeder.

photoboothen
Classic Photo Booth