fbpx

Leder du efter:

Photo Booth bryllup

Vi har Photo Booths til alle lejligheder, også til jeres helt store dag. Her er vores Mirror Booth meget populær da det er utroligt elegant lavet som et spejl med flot ramme, og passer således perfekt ind i jeres flotte omgivelser.

Photobooth ved rød løber og vip stænger

Valg af Photo Booth til bryllup

Når i skal bruge en Photo Booth til jeres store dag, er der flere overvejelser i bør gøre jer. Det starter med hvilken type Photo Booth I ønsker. Er I til den simple klassiske eller måske finder i vores Mirror Booth mere attraktiv? 

Rent teknisk er begge varianter spækket med det nyeste og bedste udstyr inden for Photo Booths F.eks er der i alle vores Photo Booths monteret professionelle DSLR Fullframe kameraer. 

Det betyder altså at I får nogle billeder i en rigtig god kvalitet. Ydermere sørger vi for en fornuftig lyssætning i studiekvalitet og det vil sige at alle jeres skønne gæster bliver oplyst korrekt på billederne, og der er altså ikke en masse “dårlige” billeder imellem. 

Hvis I vælger en Mirror Booth løsning til sit bryllup igennem photoboothen.dk, er der altid en fotoassistent med, inkluderet i prisen. Assistenten kan sørge for at Mirror Boothen f.eks. bruges til at lave velkomst/par billeder af alle som møder op til middagen og senere når musikken kommer på, bliver den omdannet til de fjollede billeder.  Vores personale sørger for opsætning, af den aftalte Photo Booth, opstilling af aftalte rekvisitter, rød løber og vip stænger eller hvad I måtte ønske. Derudover betjener vi alt udstyret under hele lejeperioden, og I skal således ikke selv sørge for noget i denne forbindelse. 

Når I har fået taget skønne billeder af alle jeres gæster, og skabt en masse dejlige minder fra jeres store dag, pakker Photo Booth assistenten roligt det hele sammen igen.  

Ægte højkvalitets stof baggrunde til bryllup

Uanset hvilken Photo Booth I vælger kan I også vælge mellem flere forskellige baggrunde i en fantastisk kvalitet. Det er et stort stoflærred som vi spænder ud, og dette vil så fremstå som baggrund på alle jeres billeder. 

Der er mange som til bryllup vælger vores baggrunde med sølv eller guld pailetter og evt. tilvælge det med vores røde løber som også er populær. 

Hvad I vælger til jeres bryllup er heldigvis helt op til jer, og hvis I har ønsker om en baggrund som vi ikke har i har vores udvalg, så hører vi gerne fra jer da løbende udvider vores udvalg af baggrunde. 

En baggrund kan skabe stemning eller blot agere som en smuk tilføjelse, til billederne jeres gæster får med hjem fra jeres bryllup. 

photo booth baggrund sølv pailetter

Foto strips Bryllup

Som en sidste “opgave” skal I vælge et layout eller design om man vil, til de billeder jeres gæster får med hjem.

Vi har virkeligt mange designs klar til jeres bryllup, så det er bare at vælge et som I syntes passer godt til jeres bryllupsdag.

Hvis I ønsker det, bliver der naturligvis sat jeres navne på, samt datoen for jeres bryllup. På denne måde får alle gæster et uforglemmeligt minde med hjem. 

Hvis I måtte have nogle spørgsmål til valg af design, eller bare generelt omkring leje af Photo Booth må I endeligt ikke tøve med at kontakte os. 

Photo Booth til bryllup

Med en Photo Booth til jeres bryllup giver I gæsterne en fantastisk mulighed for at få nogle sjove og underholdende timer, med minder som de får fysisk med hjem igen. 

Uanset alder og type, vil alle syntes at det her, for det er godt nok sjovt 🙂 Olde på 90 og lille Erik på 8 er straks med på ideen, og vi kan garantere jer nogle billeder (og minder) I ikke vil være foruden.

Typisk til bryllupper vælger parret, at der også skal laves en Photo booth Gæstebog. Det er en flot 30×30 cm bog med sorte sider, hvorpå der isættes en ekstra kopi af alle de billeder der bliver taget i Photo Boothen. Ved hvert billede vil der være plads til at gæsterne kan skrive en lille hilsen, og ved festens afslutning vil I så have en færdig fotobog med de sjoveste og skøreste billeder fyldt med hilsner og lykønskninger.

Mange vælger Photo Boothen til receptionen mens andre vælger at gøre det til et sjovt indslag senere på aftenen.