Leder du efter:

Photo booth bryllup

Vi har photo booths til alle lejligheder, også til jeres helt store dag. Her er vores mirror booth meget populær da det er utroligt elegant lavet som et spejl med flot ramme, og passer således perfekt ind i jeres flotte omgivelser.

Photobooth til bryllup

Med en photobooth til jeres bryllup giver I gæsterne en fantastisk mulighed for at få nogle sjove og underholdende timer, med minder som de får fysisk med hjem igen. 

Uanset alder og type, vil alle syntes at det her, det er godt nok sjovt 🙂 Olde på 90 og lille Erik på 8 er straks med på ideen, og vi kan garantere jer nogle billeder (og minder) I ikke vil være foruden.

Typisk til bryllupper vælger parret, at der også skal laves en Gæstebog. Det er en flot 30×30 cm bog med sorte sider, hvorpå der isættes en ekstra kopi af alle de billeder der bliver taget i photoboothen. Ved hvert billede vil der være plads til at gæsterne kan skrive en lille hilsen, og ved festens afslutning vil I så have en færdig fotobog med de sjoveste og skøreste billeder fyldt med hilsner og lykønskninger.

Mange vælger photo boothen til receptionen mens andre vælger at gøre det til et sjovt indslag senere på aftenen.