photoboothen

Leder du efter:

Photo Booth Augmented Reality

En kunstig verden i spejlet og kun fantasien sætter grænsen! Prøv Photo Booth Augmented Reality med Mirror Photo Booth

Photo booth spejl

Augmented Reality - Photo Booth

De fleste har hørt om Virtual Reality og forbinder det med en kunstig verden, som man går ind i med 3D briller. Augmented Reality er en måde at blande den virkelige verden, sammen med den fiktive.

Det kan bruges til flere forskellige ting, enten i forbindelse med en fest eller som markedsføring for virksomhederne i en butik eller på messer.

Personerne som står foran det interaktive spejl, vil kunne få et personligt foto, med deres idol eller sjove animationer som skabes i det rigtige billede man ser sig selv i. Vi bruger vores Mirror Booth til denne type løsning og som der kan læses mere om her: Mirror Photo Booth.

Det kunne være at du ønsker at få taget et billede med din favorit fodboldspiller? Eller I som virksomhed, vil have at jeres produkter bliver en del af billedet i en levende animation eller som rigtig film. Det er nu muligt!

Når billedet er taget, bliver der printet et billede og gæsten har nu et minde for livet.

Du har f.eks. som virksomhed, mulighed for at vi tager jeres profil i form af et dyr, en person eller andet i en filmoptagelse. Den ligger vi ind i softwaren og når personen står foran spejlet, kan man se det fiktive og som om man står sammen med dette. Derefter kan man tage et billede og hente billedet digitalt eller få det med hjem på et fysisk billede print.

Kontakt os for yderligere information.