Værd at vide ved:

Vælg din photo booth print skabelon

Vi har et spændende udvalg af skabeloner, der vil tilføje et personligt præg til dine udprintede fotos.

Vælg din Photo Booth print skabelon her.

Uanset om du planlægger et bryllup, en fest, et virksomhedsevent eller enhver anden festlig begivenhed, har vi skabeloner, der passer til enhver stemning og stil.

Vores omfattende samling omfatter alt fra klassiske og elegante design, til trendy og sjove temaer, så du kan tilpasse dine printskabeloner efter dine præferencer.

Skab minder der kan deles og gemmes, ved at tilføje unikke layouts, farver og tekst til dine 10x15cm billeder eller aflange 5x15cm fotostribs.

Vælg en skabelon, der passer til dit arrangement, og lad os hjælpe dig med at skabe personlige souvenirs, der vil blive værdsat af dine gæster.

Oplev magien ved vores printskabeloner og gør dine billeder til noget helt særligt!

Valg din Photo Booth print skabelon

I kan som standard frit vælge om det skal være 10x15cm billeder eller aflange 5x15cm foto strips.

Hvilken type I vælger afhænger af smag. Mange vælger de aflange 5x15cm foto strips, fordi de forbinder det med de gamle dage med en klassisk Photo Booth på togstationen og derfor er der måske noget nostalgi i det.

Andre vil hellere have 10x15cm billeder, da de enkelte billeder på printskabelonen derved er større. Så det er helt sikkert en smagssag, hvad man synes bedst om.

10×15 cm print skabelon gør, at man får et større billede samt har mere plads, hvis man ønsker et speciel designet layout. Det er nemlig muligt at tilpasse med jeres egen personlige tekst og evt. firmalogo, hvor I frit kan vælge mellem alle de designs, der er herunder.

Det er også muligt at få flere mindre billeder på print skabelonen, det kommer helt an på jeres ønsker om layout og design.

Det er som standard altid muligt også at skanne en QR kode, så gæsterne også kan hente deres egne billeder i et online galleri.

Vær opmærksom på, at billederne ligger ned på skabelonerne herunder, hvis du vælger en mirror booth vil de stå op, ligesom på nedenstående print eksempler.

Eksempler på tidligere print designs