Værd at vide ved:

Selfie Photo Booth Mirror Photo Booth 360 Video Booth

Vi har flere typer af Photo Booth til udlejning

Her kan du se de forskellige Photo Booths vi kan tilbyde til jeres arrangement.  Når I skal vælge hvilken type Photo Booth I ønsker at leje til jeres arrangement. Så bør I gøre jer nogle overvejelser både rent æstetisk, men også omkring hvilket billedeformat  I ønsker billederne skal tages.

Vælg din Photo Booth

photoboothen

Her kan du læse om de forskellige typer løsninger som vi kan tilbyde.

Selfie Photo Booth

Selfie Photo Booth er den traditionelle iPad selfie, som de fleste kender til privatfester. Denne Booth er dog lige et niveau op i forhold til andre typer, når det gælder kvalitet og æstetik og så kan den også printe billeder! Denne booth anbefaler typisk til mindre arrangementer og privatfester.

selfie booth, Photo Booth, selfie maskine, Photo Booth med print

Classic Photo Booth

Classic Photo Booth er vores professionelle løsninger og er uden sammenligning med iPad løsninger, hvor billeder bliver taget med professionelle studiekameraer med blitz, som laver flottere billeder , som var det i et fotostudie. Print er fotos, ligesom du kender fra fotohandleren og som “fremkaldes” med det samme. Billederne bliver taget på den vandrette led. Dette betyder at billedet er bredere end det er højt, og der derfor kan være helt op til 8-10 personer på hvert af billederne. Det fungerer selvfølgelig også fint hvis I kun er 2 personer.

Det viste billede kan variere en smule, da vi har flere opsætningsmuligheder og modeller.

 

Classic Photo Booth

Classic Photo Booth HALO

Classic Photo Booth HALO løfter festen med ekstra LED lys på hele Photo Boothen. Hele standeren lyser op i festlige og bevægelige og skiftende farver.

Classic Photo Booth HALO er i samme høje billede kvalitet som standard udgaven.Det er blot De ekstra LED lys gør forskellen. 

Den kan leveres i både sort og hvid. Har du et specifikt ønske til farven, skal du blot oplyse om det på forhånd, ellers er det tilfældigt hvad du får til din fest.

Mirror Photo Booth Eclipse

Mirror Booth Eclipse er designet til at være en sjov og interaktiv oplevelse og med det store spejl, viser  det forskellige sjove video animationer, der giver underholdning  til jeres gæster. På grund af spejlets udformning, tages billederne lodret. Dette betyder at billeder tages i helfigur og derfor er særlig velegnet til f.eks. galla og bryllupper. 

Forskellen mellem Mirror Photo Booth Eclipse og Modern, er størrelsen på spejlet.

Forskellen på Mirror Booth Modern og Mirror Booth Vintage, er designet på spejlet.

 

Mirror Photo Booth Eclipse

Mirror Photo Booth Modern

Mirror Booth Modern er designet til at være en sjov og interaktiv oplevelse og med det store spejl, viser  det forskellige sjove video animationer, der giver underholdning  til jeres gæster. På grund af spejlets udformning, tages billederne lodret. Dette betyder at billeder tages i helfigur og derfor er særlig velegnet til f.eks. galla og bryllupper. 

Forskellen mellem Mirror Photo Booth Eclipse og Modern, er størrelsen på spejlet.

Forskellen på Mirror Booth Modern og Mirror Booth Vintage, er designet på spejlet.

 

Mirror Photo Booth fra photoboothen.dk

Mirror Photo Booth Vintage

Mirror Booth Vintage er designet til at være en sjov og interaktiv oplevelse og med det store spejl, viser  det forskellige sjove video animationer, der giver underholdning  til jeres gæster. På grund af spejlets udformning, tages billederne lodret. Dette betyder at billeder tages i helfigur og derfor er særlig velegnet til f.eks. galla og bryllupper. 

Forskellen på Mirror Booth Modern og Mirror Booth Vintage, er designet på spejlet.

 

Dette er vores Mirror Photo Booth Vintage som kan bookes til din næste fest på https://www.photoboothen.dk

Photo Booth Box

Photo Booth Box forbindes typisk med de gamle pasfoto automater som engang fandtes på f.eks. togstationer. Her giver I jeres gæster en mulighed for en mere intim og lukket oplevelse når der tages billeder. Print kan designes ligesom I ønsker det, enten som de klassiske foto strip eller vores 10x15cm billeder. Med de mange muligheder for tilpasning som design af tema på billeder, eller som option kan speciel folieres af det ydre design, vil fotoboksen nemt integreres i festens tema og gøre jeres fest uforglemmelig.

Bemærk! Den er bygget til at modstå regn, så den er også velegnet til udendørs events.

 

Photo Booth Box fra pohotoboothen.dk

GLAMBOT

GLAMBOT er den ultimative tilføjelse til mange typer arrangementer og hvor jeres gæster skal have en anderledes oplevelse. GLAMBOT er en intelligent robot arm, som har et Cinema film kamera monteret for enden af robotten. Den producerer en kort super slow motion film til den eller de personer som står foran kameraet. GLAMBOT er mest kendt fra Hollywoods rød løber events med alle de kendte stjerner.

Robotten betjenes af vores personale og bruges typisk ved ankomst til en fest.

Glambot fra photoboothen.dk

360 Video Booth

360 Video Booth er den helt nye trend indenfor Photo Booths. Fang øjeblikke som aldrig før med en 360 graders vinkel, der indfanger essensen af enhver begivenhed med et videoklip som kører rundt om gruppen af personer som står på platformen, med b.la. slow motion effekt, røg og scenelys effekter.

Uanset om det er en fortryllende bryllupsfest, en firmafest eller en livlig fødselsdagsfejring, vil vores banebrydende 360 video booth efterlade gæsterne fortryllede og gøre dit arrangement til samtaleemne efterfølgende.

360 Video Booth

Sådan virker en 360 Video Booth

photoboothen

Selfie Boks - Selfie Booth - Photo Booth - Fotomaskine