Værd at vide ved:

Flotte baggrunde

Her kan du se et udvalg af de hvilke baggrunde vi tilbyder, der vil give din Photo Booth-oplevelse et ekstra strejf af stil og sjov.

Uanset om du planlægger et bryllup, en fødselsdag, et virksomhedsevent eller enhver anden festlig begivenhed, har vi baggrunde, der passer til enhver smag og tema.

Vores nøje udvalgte baggrunde spænder fra elegante og sofistikerede til farverige og festlige, så du kan skabe uforglemmelige øjeblikke med dine gæster. Lad os hjælpe dig med at skabe et perfekt billede setup, hvor du og dine gæster kan hygge jer i fantastiske omgivelser. Vælg en baggrund, og lad os sammen skabe minder, der varer ved!

Valg af baggrund, også kaldet back-drop

Alle vores flotte baggrunde i stof kan vælges til vores Photo Booths.

photoboothen
Eksempel på en af vores back drops til photo booth
Eksempel på en af vores back drops til photo booth

Alle vores Photo Booth baggrunde, er 2.28 cm i højden og 2.40 cm i bredden. Baggrunden er spændt ud på et stativ, så det kan stå frit på gulvet. De er produceret i højeste kvalitetsprint på stof og giver et flot og realistisk udtryk på jeres billeder.

Klik på en af billederne herunder, for at se nærmere på de baggrunde I frit kan vælge imellem. 

Eksklusiv Glimmer Væg

Skal det være ekstra eksklusivt? Så skal I gå med en “levende” glimmer væg, der bevæger sig og giver en helt fantastisk stemning. Vi tilbyder udlejning af disse glimmer vægge, med eller uden Photo Booth. De fås i flere farver, så kontakt os for netop jeres ønsker.

Denne type væg kan både bruges som foto baggrund til en Photo Booth, men er også særlig velegnet til rød løber- pressevæg eller som premiere fotovæg. Dette skyldes at den kan udbygges efter mål og derfor være i den størrelse som passer til jeres arrangement.

Kontakt os for et tilbud på opbygning af glimmer væg til jeres arrangement.

Guld Glimmer Væg
Glimmer Væg