photoboothen

Her kan du læse mere om vores

Lej en Vintage Telefonsvarer

Giv værterne til festen et uforglemmeligt minde og indtal en hilsen på vores automatiske telefonsvarer. Lej en Vintage telefonsvarer til jeres næste fest.

Vintage telefon

Her er kun plads til sjov, med vores vintage telefon. Lad den stå fremme til festen og lad alle jeres gæster indtale en personlig hilsen på telefonsvareren. Det gør det sjovere og meget mere impulsivt end en sædvanlig gæstebog. 

Denne løsning er perfekt til bryllupper og fødselsdage – men kun fantasien sætter grænser.

Det er nemt og enkelt. Gæsten skal blot løfte røret og indtale sin personlige og sjove hilsen, efter klartonen. Derefter samlet alle beskeder sig i telefonen og bliver sendt til festens værter, efterfølgende.

Vi oplever ofte at gæsterne synes det er sjovt at mindes om “gamle dage”, hvor denne telefon stod i alles hjem. Den er dog nu piftet op, fra den gamle kendte grå telefon, til en mere iøjnefaldende farve. Som standard leveres den i farven pink. Men skulle I have et specifikt ønske om anden farve, så kontakt os for en snak om hvilken muligheder der er.

Vintage telefonsvarer, lej telefonsvarer til jeres bryllup

Sådan fungerer en fest telefonsvarer

I modtager en fest telefonsvarer fra os. I kan vælge om der blot skal være en “bib” klartone og derefter kan gæsterne efterlade en talebesked. Eller I kan selv vælge at indtale en besked, som gør det mere personligt.

Når festen engang er slut og vi får telefonsvaren tilbage fra jer. Så vil vi samle alle digitale lydfiler og sende dem til jer. 

Skulle I være I tvivl om noget eller ønsker gode råd omkring placering mv. Så er I altid velkommen til at kontakte os.

 

photoboothen